2018 Reading Schedule

the schedule is still subject to change minor changes


10am Doors Open

10:30-10:40 Neil Aitken (teaching at 11)

10:40-10:50 Meghan bell

10:50-11 Stephanie Strange

11:00-11:05 Shannon Jones

11:05-11:15 Missy Ladygo

11:15-11:25 Rebecca Smolen

11:25-11:30 Maxene Graze

11:30-11:45 Alé Abreu

15 min break

12:00-12:30 Eastside Poetry Workshop

(Ash Good, Caroline Wilcox Reul, Dan Wiencek, K. M. Lighthouse, Lauren Paredes, Michael Shay)

30 min break

1-1:15 Sage Lilac

1:15-1:25 Bella

1:25-1:35 David Rutiezer

1:35-1:45 Rachel Neff, author

1:45-1:55 Nastashia Minto

5 min break

2-2:10 Julia Laxer (teaching at 2:30)

2:10-2:20 Bri Gowdy

2:20-2:25 Brendan Crowe

2:25-2:30 Kurt Yokoyama Ikeda

5 min break

2:35-2:45 Igor Brezhnev

2:45-2:55 Laura Houlberg

2:55-3:05 John Miller

3:05-3:10 Andrew Glackin

3:10-3:20 Nathan Tompkins

10 min break

3:30-3:40 La Espiritista and Noah Sanemitsu

3:40-3:50 Laedi Monte

3:50-4:15 Chris Ryan Gonzalez

4:15-4:25 Jen Scholten

4:30-4:40 Claudia F. Savage and John Savage teaching at 5)

4:40-4:50 Ophelia Darkly

5 minute break

The Parenthetical Moons (Pamela K. Santos,Cosper Ashley Emma, Aubrey Gates King, Jenn Dawson) 4:45-5:15

5 min break

Julia Allegretto Gaskill 5:20-5:40

Jessica Mehta 5:40-6pm